Kola Bello (Ellie Goulding)
JD-XA & RD-800

Kola Bello Synth Rig

Artist Bio

Hangmérnök. Programozó. Zenei igazgató. Kola Bello számos elismerést begyűjtött azóta, hogy 16 évesen feltűnt a brit zenei világ horizontján. Zenei sikereit azonban elsősorban zongorajátékának köszönheti. 2013 óta Kola dolgozott a Gentleman’s Dub Club Big Smoke albumán, részt vett a brit DJ, Naughty Boy turnéján, de az igazi sikert Ellie Goulding 22 országot érintő Delirium turnéja hozta meg számára. Nyitott, modern billentyűsként - aki nem riad vissza a mintavételezés és triggerelés lehetőségeitől sem -, nem csoda, hogy Kola a Roland JD-Xi, JD-XA és RD-800 hangszerekkel kelti éltre színpadon a Delirium epikus hangszíneit. Hallgasd meg, ha teheted!

KOLA BELLO AZ RD-800-RÓL

"Ez RD-800 színpadi zongorát elsősorban kiváló billentyűzete miatt használom. Tökéletes játékérzetet nyújt a saját hangmintáimmal is”

KOLA BELLO A JD-XA-RÓL

"Ezt a hangszert főleg az analóg és digitális hanggenerátor kombinálhatósága miatt szeretem. Létrehozhatok olyan új hangszíneket, amelyek egyszerre hordozzák magukban a nyersebb analóg hangzást és a digitális tisztaságot”

— Kola Bello

Artist Video