ÚTMUTATÓ LETÖLTÉSE A LEGMEGFELELŐBB ROLAND BILLENTYŰS PARK ÖSSZEÁLLÍTÁSÁHOZ

Szintetizátoron vagy más billentyűs hangszeren játszol? Nálunk rengeteg profi megoldást találsz az elképzeléseidnek megfelelően, legyen szó egy egyszerű 25-billentyűs monofónikus szintetizátorról vagy egy 88-billentyűs munkaállomásról. A mai hangszerek rendkívül sokoldalúak, számos vezérlési lehetőséget, dob jeladó padokat, beépített audió interfészt és sok más lehetőséget kínálnak. Ennek köszönhetően a kezdő zenésztől a koncertező profi muzsikusig, mindenki kiválaszthatja a számára legmegfelelőbb hangszert .

Ennek eredménye az a Roland hangszer választék, amely minden szinten képes kiszolgálni a billentyűsök igényeit. Minden modellnek megvan a maga előnye, de semmi kétség, hogy két hangszer kombinálásával a zenei lehetőségek meghatványozódnak - és sok esetben ez korántsem olyan költséges, mint amire számítanánk.

Ez a tájékoztató bemutatja a Roland billentyűs hangszerek és szintetizátorok kombinálásának lehetőségeit és megismerkedhetünk a zenei élet néhány kimagasló billentyűsével is, akik Roland hangszerekkel veszik körül magukat a mindennapokban - így igazán jó társaságban találhatod magad.

Download the Guide Book