Ayo Oyerinde (Jessie J)
JD-XA & RD-800

Ayo Oyerinde Synth Rig

Artist Bio

Amikor egy sztárnak megbízható session zenészekre van szüksége Ayo Oyerinde neve aligha maradhat ki sorból. A kelet-londoni Hackney negyedben nevelkedett zenész tehetsége már korán megmutatkozott. Eleinte iskolai barátaival UK Garage műfajban készített zenéket, de az igazi áttörést a zongorához és billentyűs hangszerekhez való kötődés hozta meg számára, és ez lendítette végül a profi session zenészek világába az elmúlt 16 év alatt. Az "Ayce" becenévre hallgató zenész érzékeny és sokrétű játékstílusára hamar felfigyeltek, és manapság olyan zenészekkel dolgozik együtt, mint Jessie J, Tinie Tempah, Rebecca Ferguson és Duffy. Minden színpadi produkció vagy album új kihívások elé állítja. Ezekre a kihívásokra a Roland RD-800 színpadi zongora és JD-XA crossover szintetizátor adja meg számára a választ.

JD-XA Testimonial

" Most ezt a hangszert a Jessie J produkcióban használom a Virus helyett. Más a hangzása, de ha őszinte akarok lenni, semmivel sem marad el az egyébként kiváló Virus mögött. Minden hangszínt el tudok rajta készíteni, amire szükségem van, ráadásul sokkal egyszerűbb programozással. Talán pont ez különbözteti meg sok más szintetizátortól: a programozás mélysége és egyszerűsége. Nincs szükség hosszas potméter tekergetésre. Ráadásul a kövér gyári hangszíneket is jól lehet használni. Tényleg örülök, hogy itt van a hangszereim között.”

— Ayo Oyerinde

RD-800 Testimonial

" Az RD700sx-ről váltottam erre a hangszerre és nagyon elégedett vagyok. Másképp szól, mint az RD700sx. A hangszínek melegebbek és teltebbek, nagyon jól beleolvadnak a zenébe. A zongorák nagyszerű hangszerek, rengeteg hangszín lehetőséggel. A korábbi modellekhez késest az RD-800 Live Set-ek sokat javítottak a dolgon, ráadásul több van belőlük, mint amire valaha szükség lehet és mindegyik külön tárolható a belső memóriában, ami óriási segítség a koncerteken.”

— Ayo Oyerinde

Artist Video