Company

Vállalati jelmondatok • A vezérigazgató üzenete

Roland vállalati jelmondatai

- Ösztönözzük és élvezzük a kreativitást!
- Legyünk a LEGJOBBAK, nem a LEGNAGYOBBAK!
- Együttműködő lelkesedés minden résztvevőnél

A Roland egyedi vállalati tevékenységeinek alapjául szolgáló alapszellem a fenti három jelmondatban testesül meg. Az alapszellem a vállalat alapítása óta nem változott meg.

A vezérigazgató üzenete

Jun-ichi Miki,Vezérigazgató és képviseleti igazgató

Jun-ichi Miki

Kreativitás, legjobbnak lenni, és az együtt lelkesedés - a Roland Csoport vállalati koncepciója testesül meg a fenti három szóban.

Egy eredeti zenei mű létrehozásának öröme. Annak érzése, amit akkor érzünk, ha egy hangszeren játszunk. Jól érezzük magunkat, amikor együtt zenélünk a barátainkkal. Ezekkel és még sok mással együtt, a zene számos módon értékelhető. Feladatunk az, hogy a lehető legtöbb embernek segítsünk megtapasztalni ezt az örömet és mindannyiuknak segítsük megtalálni a zene élvezetének egyedi módjait.
Ennek elérése érdekében mindenekelőtt nagyobb erőfeszítéseket teszünk azért, hogy még jobb hangszereket fejlesszünk ki, miközben arra összpontosítunk, hogy több lehetőséget és helyet alakítsunk ki, ahol megtapasztalhatják a zene élvezetét.
A Roland nagy innovációs múlttal rendelkezik az elektronikus hangszerek területén.

Mindig, amikor kinyitottunk egy ajtót, egy új és jövőbeni zenei lehetőség várt ránk.
Ez még inkább okot ad nekünk arra, hogy a jövőben elkötelezzük magunkat új kihívások vállalására kimagasló technológiánk és globális üzleti jelenlétünk színvonalának emelésével.

És mindezeken felül, annak érdekében, hogy olyan vállalatként folytassuk tovább tevékenységünket, mely az egész világon együtt rezdül a vásárlókkal, résztvevőkkel és zenerajongókkal, a Roland mindig mindent megtesz üzleti tevékenysége minden szegmensében.

Rólunk