Company

Brands and Business Domain

Megbízható márka- és termékcsaládot fejlesztettünk ki a legmodernebb technológiákkal és a legfelszabadultabb ötletekkel. Az évek során kifejlesztett technológiák alapján a Roland az elektronikus hangszerek kiváló márkájaként tovább bővíti üzleti szegmenseit egy “többmárkás stratégia” segítségével.

Elektronikus hangszerek

Ezek tartoznak a Roland fő profiljába, ideértve a különböző elektronikus hangszereket, például digitális színpadi zongorákat, szintetizátorokat, elektronikus dobokat, stb.

Ezeket a termékeket az egész világon sok zenész szereti és tartja megbízhatónak, a kezdőktől a profi felhasználókig. 

Gitáros elektronikus hangszerek

Ebbe az üzleti szegmensbe olyan gitárosok számára készült széleskörű termékcsalád tartozik, akik a legjobb minőséget akarják, ilyenek például a BOSS effektprocesszorok, a gitárerősítők és a gitárszintetizátorok, stb.

Otthoni elektronikus hangszerek

Ebbe a területbe főképp billentyűs hangszerek tartoznak, ilyenek például az otthoni digitális zongorák, a digitális harmonikák és az elektronikus orgonák, stb.

Ezekkel a termékekkel a Roland minden zeneszerető ember segítségére lehet a zenélés élvezetében.

Professzionális videó, professzionális hang- és számítógépes zenei felszerelések

Ebbe a kategóriába a Roland eredeti, magas minőségű digitális hangátviteli technológiáján alapuló professzionális hangberendezések, valamint az olyan számítógépes zenei hardverek tartoznak, mint az USB audio interfészek, melyek nélkülözhetetlenek napjaink zenekészítői számára. Ez a szegmens tartalmazza az online közvetítéshez szükséges audio és videó keverőket is.

Egyéb márkák

BOSS

Az első BOSS kompakt pedál 1977-ben történő bevezetése óta a BOSS olyan márka, mely a gitárosok álmát valósítja meg a csúcstechnológián alapuló gitáreffekt termékek választékának köszönhetően.

http://hu.boss.info

Rodgers

A RODGERS, egy nagy tekintélyű klasszikus orgonamárka tradíciója és a Roland élenjáró digitális technológiája összeházasításával olyan klasszikus orgonamárka jött létre, melynek előkelő megjelenése és gazdag tónusvilága továbbra is az egész világon mindenhonnan vonzza az orgonistákat.

http://www.rodgersinstruments.com

Rólunk